Pasientinformasjon

Gynekologi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på kvinners reproduktive helse, inkludert diagnoser og behandling av sykdommer og tilstander i kvinnens reproduktive system. Dette inkluderer organer som livmoren, eggstokkene, egglederne, skjeden og vulvaen. Gynekologer er leger som har spesialisert seg på dette feltet og har kunnskap og erfaring innenfor både medisinsk og kirurgisk behandling av gynekologiske problemer.

En gynekologisk undersøkelse er en viktig del av kvinners helsevesen. Denne undersøkelsen innebærer vanligvis en fysisk undersøkelse av de ytre kjønnsorganene, samt en intern undersøkelse ved hjelp av et spekel. Under den interne undersøkelsen kan legen inspisere livmorhalsen og skjeden for å oppdage eventuelle unormale forhold eller tegn på sykdom. I tillegg kan det også utføres tester som celleprøver for å sjekke for celleforandringer eller infeksjoner.

Gynekologi omfatter også andre viktige aspekter av kvinnehelse, som prevensjon, graviditet, fødselshjelp og overgangsalder. Gynekologer kan gi råd om ulike prevensjonsmetoder og hjelpe kvinner med å velge den metoden som passer best for dem. Under graviditet kan gynekologer overvåke utviklingen av fosteret og gi nødvendig medisinsk oppfølging for å sikre en sunn graviditet og fødsel. I tillegg kan gynekologer også behandle og håndtere komplikasjoner som kan oppstå under graviditet, som for eksempel svangerskapsdiabetes eller høyt blodtrykk.

Veibeskrivelse

1. Med offentlig transport
Fra Oslo sentrum:

-Ta buss 31 mot Grorud T-banestasjon. Gå av på  Kalbakken T-banestasjon og gå deretter mot Kalbakken Shopping (gul bygning).
-Ta T-bane linje 5 mot Vestli og gå av på Kalbakken T-banestasjon. Gå mot Kalbakken Shopping (gul bygning).

Fra Gardermoen Flyplass:

-Ta Flybussen fra flyplassen og gå av på Flaen bussholdeplass. Gå deretter 300 meter mot Kalbakken Shopping (gul bygning)

2. Med bil

Fra Oslo sentrum:
– Kjør mot Sinsenkrysset / Aker Sykehus. Kjør videre Rv4. mot Gjøvik. Ta av mot Kalbakken.

Fra Gardermoen

-Kjør E6 mot oslo, ta av mot Alnabru/Kalbakken.

3. Til fots eller med sykkel:

– Hvis du befinner deg i nærheten av sentrum, kan du ta en tur langs Akerselva-elven i nordøstlig retning.
– Følg elven til du kommer til Trondheimsveien.
– Gå langs Trondheimsveien i nordøstlig retning, og du vil finne nummer 391 på venstre side av veien.

Vennligst merk at veibeskrivelsen kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene. Det anbefales å bruke en pålitelig karttjeneste eller navigasjonsapp for å få oppdaterte veibeskrivelser.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon