Aktuelt

Her vil du finne en rekke nyttige og informative innlegg relatert til helse og velvære. Vårt mål er å gi deg oppdatert informasjon og veiledning om ulike medisinske emner, slik at du kan ta informerte beslutninger om din egen helse.

Vi er opptatt av å tilby deg kvalitetsbehandling og omsorg, og vi ønsker å være en pålitelig kilde for informasjon. På denne siden vil du finne artikler om ulike medisinske tilstander, behandlingsmetoder, forebyggende tiltak og generelle tips for å opprettholde god helse.

Vi forstår at det kan være utfordrende å navigere i den komplekse verden av medisin og helse. Derfor er våre innlegg skrevet på en enkel og forståelig måte, slik at alle kan dra nytte av informasjonen.

Vårt team av erfarne leger, spesialister og helsepersonell bidrar til å skrive innleggene på denne siden. De har omfattende kunnskap og ekspertise innen sine respektive fagområder, og de jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på de nyeste fremskrittene innen medisin.

Klinikkens tjenester: Alt du trenger å vite

Klinikkens tjenester: Alt du trenger å vite

Vi har en tverrfaglig klinikk som er lokalisert i Kalbakken senter, sentralt i Groruddalen i Oslo. Hos oss finner du…
Hvordan bestille time ved vår klinikk

Hvordan bestille time ved vår klinikk

Du bestiller enkelt time hos oss ved å benytte deg av vårt online bestillingsystem som du finner ved å klikke…
Hvordan velge riktig klinikk for deg

Hvordan velge riktig klinikk for deg

Når du skal finne en ny klinikk for å ta vare på din helse, har du mange å leger å…

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon