Panneløft og øyenbrynsløft

Panneløft og øyenbrynsløft er to populære plastiske kirurgiske prosedyrer som tilbys av Groruddalsklinikken. Disse prosedyrene fokuserer på å forbedre utseendet på pannen og øyenbrynene, og kan gi en mer ungdommelig og oppfriskende effekt på ansiktet.

Panneløft, også kjent som en panneplastikk, er en operasjon som har som mål å løfte og stramme huden i pannen. Dette kan bidra til å redusere synlige rynker, linjer og sagging i dette området. Panneløft kan også korrigere en tung eller hengende panne, som kan gi et trøtt eller bekymret utseende. Under prosedyren gjør kirurgen et snitt langs hårfestet eller i hodebunnen, og løfter deretter huden og musklene for å oppnå ønsket resultat. Etter operasjonen kan det være en viss mengde hevelse og blåmerker, men disse bivirkningene avtar vanligvis i løpet av noen uker.

Øyenbrynsløft er en annen prosedyre som kan utføres samtidig med panneløft eller separat. Denne operasjonen har som mål å heve øyenbrynene for å gi et mer våkent og ungdommelig utseende. Øyenbrynsløft kan også bidra til å redusere synlige rynker mellom øyenbrynene og på pannen. Under prosedyren gjør kirurgen små snitt i hodebunnen eller i nærheten av øyenbrynene, og justerer deretter posisjonen på øyenbrynene ved å feste dem til et høyere punkt. Dette kan gjøres ved hjelp av tradisjonelle kirurgiske metoder eller ved hjelp av endoskopisk teknikk, som involverer mindre snitt og kortere gjenopprettingstid.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert panneløft og øyenbrynsløft. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene. Før en operasjon vil pasientene bli grundig vurdert og diskutere sine ønsker og forventninger med kirurgen. Kirurgen vil også gi detaljert informasjon om prosedyren, inkludert risikoer, bivirkninger og forventet gjenopprettingstid.

Det er viktig å merke seg at panneløft og øyenbrynsløft er kirurgiske prosedyrer som krever nøye vurdering og forberedelse. Pasienter bør være i god generell helse og ha realistiske forventninger til resultatene. Som med enhver operasjon, er det også risiko for komplikasjoner, inkludert infeksjon, blødning og arrdannelse. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert kirurg som kan utføre prosedyren på en trygg og effektiv måte.

I tillegg til panneløft og øyenbrynsløft, tilbyr Groruddalsklinikken også en rekke andre plastiske kirurgiske prosedyrer for å forbedre utseendet på ansiktet og kroppen. Dette kan inkludere ansiktsløftning, brystforstørrelse eller reduksjon, fettsuging, mageplastikk og mer. Klinikken tilbyr også ikke-kirurgiske behandlinger som Botox og fillers for å redusere rynker og gi et mer ungdommelig utseende.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon