Labiaplastikk - intimkirurgi

Labiaplastikk er en kirurgisk prosedyre som utføres for å endre størrelsen eller formen på de indre kjønnsleppene. Denne typen kirurgi kan være et alternativ for kvinner som opplever fysiske eller følelsesmessige ubehag på grunn av store eller asymmetriske kjønnslepper. Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk i Norge som tilbyr labiaplastikk og andre kosmetiske inngrep.

Labiaplastikk kan utføres av en erfaren plastikkirurg ved Groruddalsklinikken under lokalbedøvelse eller generell anestesi, avhengig av pasientens preferanser og den spesifikke situasjonen. Prosedyren innebærer vanligvis fjerning av overflødig vev fra de indre kjønnsleppene for å oppnå ønsket størrelse og form. Kirurgen vil nøye vurdere pasientens anatomiske egenskaper og individuelle behov for å oppnå et naturlig og symmetrisk resultat.

Det er flere grunner til at kvinner velger å gjennomgå labiaplastikk. Noen opplever fysisk ubehag eller irritasjon på grunn av store kjønnslepper som kan gni mot undertøy eller forårsake ubehag under fysisk aktivitet. Andre kan føle seg selvbevisste eller utilfredse med utseendet på kjønnsleppene sine, noe som kan påvirke deres selvtillit og intime forhold. Labiaplastikk kan bidra til å lindre disse problemene og gi kvinner økt komfort og selvtillit.

Før en labiaplastikk-prosedyre vil pasientene ha en konsultasjon med en plastikkirurg ved Groruddalsklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen diskutere pasientens forventninger, mål og medisinske historie. Det er viktig å være åpen og ærlig om ens forventninger og bekymringer for å sikre at prosedyren blir tilpasset individuelle behov.

Etter labiaplastikk kan det være en periode med restitusjon og helbredelse. Pasientene kan oppleve hevelse, blåmerker og ubehag i området, men dette avtar vanligvis i løpet av noen uker. Det er viktig å følge nøye med på etterbehandlingsinstruksjonene fra kirurgen for å sikre en vellykket helbredelsesprosess.

Som enhver kirurgisk prosedyre innebærer labiaplastikk også risikoer og komplikasjoner. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, arrdannelse eller endringer i følsomhet. Det er viktig å diskutere disse risikoene grundig med plastikkirurgen før man tar en beslutning om å gjennomgå inngrepet.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen kosmetiske inngrep, inkludert labiaplastikk. Klinikken har et team av erfarne plastikkirurger som har utført mange vellykkede inngrep. De bruker moderne teknikker og utstyr for å sikre best mulig resultat for pasientene.

I tillegg til labiaplastikk tilbyr Groruddalsklinikken også andre kosmetiske inngrep som brystforstørrelse, fettsuging, ansiktsløftning og neseoperasjoner. Klinikken har et omdømme for å levere trygge og effektive prosedyrer med fokus på pasientens velvære og tilfredshet.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon