Allurion Mageballong

Allurionprogrammet er et innovativt program sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon. Groruddalsklinikken er den første og eneste klinikken på Østlandet som tilbyr denne nye behandlingen.

Allurion-ballongen fyller opp magesekken din så du er mindre sulten – noe som gjør det enklere å spise bedre, spise mindre og skape sunne vaner som varer.

Pris fra kr. 39 900,-

Ballongen varer bare noen måneder, men resultatet kan vare livet ut

Måned 1
Opplæring i en sunn livsstil

I denne fasen vil du møte teamet, begynne med opplæring i ernæring og trening. Samt finne ut hvordan du får mest mulig ut av Allurion-programmet levert av Groruddalsklinikken.

Måned 2-5
Vekttap med Allurion-programmet

I denne fasen vil Allurion-ballongen plasseres under en en enkel poliklinisk prosedyre. Det betyr at det ikke vil kreve noe kirurgisk inngrep, endoskopi eller anestesi.

Her vil du få mer opplæring om kosthold og sunn livsstil.

Du vil finne støtte i din Allurion-tilkoblede vekt, Health Tracker Watch aktivitetsarmbånd og mobilapp for å overvåke progresjonen. Det vil gjøre deg i stand til å dele din suksess med legen i sanntid. Du vil få direkte tilbakemeldinger fra din lege.

Etter omtrent 16 uker vil ballongen tømmes og kommer ut naturlig uten noen form for medisinsk inngrep.*

Måned 6 og etterfølgende
Gå ned i vekt og behold den

En midlertidig ballong betyr ikke et midlertidig vekttap. Med Allurion-programmet som leveres av Groruddalsklinikken opprettholdes opptil 96.8 % av gjennomsnittlig vekttap ved 1 års oppfølging.**

Med støtte fra helseteamet kan du fortsette med den nye dietten, og treningsvanene dine, for å opprettholde bedre helse og en sunn vekt.

Få en kickstart på veien mot vekttap

Allurion-programmet er et helhetlig og støttet program for en sunn livsstil, sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon.

Forstå hvordan gastriske ballonger fungerer

Gastriske ballonger er i utstrakt bruk og gir mer betydelig og vedvarende vekttap enn kosthold og trening alene.

Gastriske ballonger tar opp plass i magen, noe som øker metthetsfølelsen og reduserer farten på matens gang. Dette gir deg muligheten til å ta en «ferie fra sulten», velge sunnere kost, og unngå suget som ofte følger med vanlig kosthold.

Forvandle midjen din med en sunnere livsstil

Allurion-ballongen er en ny metode for vekttap. Den krever ikke kirurgi, endoskopi* eller anestesi.

Ballongen svelges under en 15-minutters poliklinisk prosedyre. Omtrent 16 uker senere tømmes luften ut og den kommer ut naturlig.* Det er en praktisk og sikker måte å kickstarte en sunnere livsstil på.

Gjennomsnittlig mister pasientene 10–15 % av
kroppsvekten takket være Allurion-programmet.1

Start vekttapet i dag med Allurion- programmet

Det er basert på Allurion-ballongen, som fyller opp magesekken og reduserer appetitten samtidig som du lærer sunne, nye spisevaner. Den støttes av Allurion App, en tilkoblet vekt og et Allurion Health Tracker aktivitetsarmbånd for å holde motivasjonen oppe og opprettholde en sunn livsstil.

Det er for voksne over 18 år som er overvektige eller lider av fedme, definert som en kroppsmasseindeks (BMI) ≥ 27.

Støtten du trenger for å lykkes

Med Allurion-programmet får du tilgang til et team av helsepersonell som kan hjelpe deg med å foreta nye livsstilsendringer.

Bruk den tilkoblede Allurion-vekten, Health Tracker aktivitetsarmbånd og mobilapp for å holde motivasjonen oppe og opprettholde en sunn livsstil. Del fremgangen med legen, familien og vennene dine.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon

1. Ienca et al. Obes Surg. 2020 Apr;30, 3354–3362. 2. Ienca, Presented at TOS Obesity Week, 2020

*I sjeldne tilfeller kan Allurion-ballongen kastes opp på slutten av perioden eller kreve endoskopisk eller kirurgisk inngrep for å fjernes.

Allurion er et midlertidig vekttapshjelpemiddel for voksne over 18 år som er overvektige eller lider av fedme, definert som en kroppsmasseindeks (BMI) ≥ 27.

Allurion-ballongen kan kun administreres av helsepersonale som har kunnskap i bruken av Allurion-ballongen. Allurion-ballongen må brukes i kombinasjon med et ernærings- og atferdsmodifiseringsprogram under tilsyn.

**Resultatene kan variere fra én pasient til en annen. En liten prosent av pasientene reagerer ikke på behandlingen. Det kan være at noen personer ikke er egnet for behandling med Allurion-ballongen. Legen din vil gå gjennom en detaljert medisinsk historikk og utføre en fysisk undersøkelse for å bestemme om behandlingen egner seg for deg. Det er viktig å gi legen en fullstendig og nøyaktig medisinsk historikk. Allurion-ballongen kan i noen tilfeller kreve endoskopiske eller andre kirurgiske inngrep for å fjernes.

Dette er ikke en fullstendig opplisting over potensielle komplikasjoner; for mer sikkerhetsinformasjon, se www.allurion.com/en/risk-information/.

Allurion er et registrert varemerke for Allurion Technologies. Groruddalsklinikken leverer programmet for Østlandet.