Brystreduksjon

Plastisk kirurgi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på å forbedre og gjenopprette kroppens utseende og funksjon gjennom kirurgiske inngrep. En av de vanligste prosedyrene innenfor plastisk kirurgi er brystreduksjon, også kjent som mammoplastikk.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr plastisk kirurgi i Norge, inkludert brystreduksjon. Klinikken har et team av erfarne og dyktige plastiske kirurger som har spesialisert seg på denne typen inngrep. De har et sterkt fokus på pasientsikkerhet, kvalitet og individuell tilpasning for å oppnå best mulig resultat for hver pasient.

Brystreduksjon er en prosedyre som utføres for å redusere størrelsen på brystene og forbedre proporsjonene i forhold til resten av kroppen. Kvinner med store bryster kan oppleve fysiske og emosjonelle ubehag, som ryggsmerter, nakkesmerter, hudirritasjon og problemer med holdning. Brystreduksjon kan bidra til å lindre disse plagene og gi en bedre livskvalitet.

Før en brystreduksjonsprosedyre vil det bli gjennomført en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg ved Groruddalsklinikken. Under denne konsultasjonen vil legen vurdere pasientens medisinske historie, utføre en fysisk undersøkelse og diskutere pasientens forventninger og ønsker. Det vil også bli tatt bilder for å dokumentere utgangspunktet og for å kunne sammenligne resultatene etter inngrepet.

Brystreduksjon kan utføres ved hjelp av ulike teknikker, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. En vanlig metode er å fjerne overskuddshud, fettvev og kjertelvev gjennom et snitt rundt brystvorten og nedover mot brystfolden. Dette gir kirurgen muligheten til å omforme brystet og skape en mer proporsjonal og harmonisk silhuett.

Etter inngrepet vil pasienten bli overvåket nøye i en rekreasjonsperiode på klinikken. Det kan være noe ubehag, hevelse og blåmerker de første dagene etter operasjonen, men dette vil gradvis avta. Legen vil gi råd om smertelindring, bandasjeskift og oppfølgingstimer for å sikre en optimal helingsprosess.

Det er viktig å merke seg at brystreduksjon er en kirurgisk prosedyre som innebærer visse risikoer og komplikasjoner. Pasienter bør være klar over disse før de tar beslutningen om å gjennomgå inngrepet. Groruddalsklinikken legger stor vekt på å informere pasientene grundig om både fordeler og ulemper ved brystreduksjon, slik at de kan ta en informert beslutning.

Plastisk kirurgi, inkludert brystreduksjon, kan ha en betydelig positiv innvirkning på pasientens livskvalitet og selvtillit. Det er viktig å velge en anerkjent klinikk som Groruddalsklinikken, hvor erfarne kirurger og et dedikert team av helsepersonell sikrer trygge og gode resultater.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon