Bukplastikk

Plastisk kirurgi, spesielt bukplastikk, er en populær kosmetisk prosedyre som tilbys av Groruddalsklinikken. Bukplastikk, også kjent som mageplastikk, er en operasjon som har som mål å forbedre utseendet på magen ved å fjerne overflødig hud og fettvev. Denne typen kirurgi kan være et effektivt alternativ for de som har opplevd betydelig vekttap eller etter graviditet, og ønsker å stramme opp mageregionen.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte pasientenes individuelle behov. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som jobber sammen for å sikre at pasientene får den beste omsorgen og resultatene.

Bukplastikk er en omfattende prosedyre som krever nøye vurdering og planlegging. Før operasjonen vil pasientene gjennomgå en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg på Groruddalsklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens medisinske historie, diskutere deres mål og forventninger, og gi dem all nødvendig informasjon om prosedyren.

Operasjonen utføres vanligvis under generell anestesi, noe som betyr at pasienten vil være i søvn under hele inngrepet. Kirurgen vil lage et snitt i nedre del av magen, vanligvis i området mellom hoftebeina. Deretter vil overflødig hud og fettvev fjernes, og musklene i magen kan strammes opp om nødvendig. Snittet blir deretter lukket med suturer.

Etter bukplastikk vil pasientene oppleve en viss grad av ubehag og smerte, som kan kontrolleres med reseptbelagte smertestillende medisiner. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra kirurgen for å sikre en rask og trygg bedring. Pasientene kan forvente å ha bandasjer eller kompresjonsplagg rundt magen for å støtte og beskytte området mens det leges.

Det er viktig å merke seg at bukplastikk er en kirurgisk prosedyre, og som enhver annen operasjon innebærer den visse risikoer og komplikasjoner. Groruddalsklinikken tar alle nødvendige forholdsregler for å minimere disse risikoene og sikre pasientenes sikkerhet. Det er viktig at pasientene har realistiske forventninger til resultatene og er klar over både fordeler og ulemper ved prosedyren.

Plastisk kirurgi, inkludert bukplastikk, kan ha betydelige fordeler for de som ønsker å forbedre utseendet på magen. Det kan bidra til å øke selvtilliten og selvbildet til pasientene, samt gi dem muligheten til å føle seg mer komfortable i sin egen kropp. Groruddalsklinikken er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene og den mest omsorgsfulle opplevelsen gjennom hele prosessen.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon