Armplastikk

Armplastikk er en kirurgisk prosedyre som utføres for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til overarmene. Denne typen plastisk kirurgi er spesielt rettet mot personer som har slapp hud, overskuddsfett eller løs muskulatur i overarmene. Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr armplastikk i Norge.

Armplastikk, også kjent som brachioplastikk, innebærer fjerning av overflødig hud og fettvev fra overarmene. Prosedyren kan utføres på både menn og kvinner som ønsker å oppnå en mer tonet og strammet armkontur. Dette kan være et resultat av vekttap, aldring eller genetiske faktorer.

Før en armplastikkprosedyre vil pasienten møte med en plastisk kirurg ved Groruddalsklinikken for en grundig vurdering og diskusjon om forventede resultater. Kirurgen vil evaluere pasientens helsetilstand, hudens elastisitet og mengden av overflødig hud og fettvev i området. Det er viktig å merke seg at armplastikk ikke er en metode for vekttap, men heller en måte å forbedre utseendet på etter at man har oppnådd et stabilt vektnivå.

Under selve prosedyren vil pasienten bli gitt generell anestesi for å sikre komfort og smertefrihet. Kirurgen vil deretter lage et snitt langs innsiden eller baksiden av overarmen, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. Overskuddshuden og fettvevet fjernes deretter, og eventuelle løse muskler strammes opp. Snittet blir deretter lukket med suturer for å sikre en god tilheling.

Etter armplastikkprosedyren vil pasienten oppleve en viss grad av hevelse, blåmerker og ubehag i området. Smertestillende medisiner kan bli foreskrevet for å lindre eventuell smerte. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra kirurgen ved Groruddalsklinikken nøye for å sikre en rask og vellykket helingsprosess.

Det kan ta flere uker eller måneder før pasienten oppnår det endelige resultatet av armplastikk. Det er viktig å være realistisk med forventningene og forstå at individuelle resultater kan variere. Etter fullstendig tilheling vil pasienten kunne nyte et mer tonet og strammet utseende på overarmene, som kan gi økt selvtillit og selvfølelse.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert armplastikk. De har et erfarent team av plastiske kirurger som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene med minimal risiko. Klinikken bruker moderne teknikker og utstyr for å sikre sikkerhet og effektivitet i alle prosedyrer.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon