Mageplastikk

Mageplastikk er en type kirurgisk prosedyre som fokuserer på å forbedre utseendet og formen på magen. Denne typen plastisk kirurgi kan være et alternativ for personer som har slitt med vektøkning, graviditet eller aldring, og ønsker å oppnå en mer tonet og strammet mage.

Groruddalsklinikken er en klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert mageplastikk. Klinikken tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor dette feltet, og har et erfarent team av kirurger og helsepersonell som jobber sammen for å gi pasientene de beste resultatene.

Før du bestemmer deg for å gjennomgå mageplastikk, er det viktig å ha en grundig konsultasjon med en kvalifisert plastisk kirurg. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere din nåværende tilstand og diskutere dine mål og forventninger. De vil også informere deg om prosedyren, inkludert risikoer og potensielle komplikasjoner.

Mageplastikk kan utføres på to forskjellige måter: full mageplastikk (abdominoplastikk) eller mini-mageplastikk. Abdominoplastikk er den mest omfattende prosedyren, der overflødig hud og fett fjernes fra hele magen, musklene strammes og navlen flyttes om nødvendig. Mini-mageplastikk er en mindre invasiv prosedyre som fokuserer på å forbedre utseendet på nedre del av magen.

Prosedyren utføres vanligvis under generell anestesi, og pasienten kan forvente å tilbringe en viss tid på sykehuset etter inngrepet. Etter mageplastikk vil det være en periode med restitusjon, der pasienten må følge nøye instruksjoner fra kirurgen for å sikre optimal helbredelse og resultat.

Som med enhver kirurgisk prosedyre, er det alltid risikoer og komplikasjoner forbundet med mageplastikk. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, arrdannelse, asymmetri og følelsesløshet i området rundt operasjonssnittet. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastisk kirurg som kan minimere disse risikoene.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen mageplastikk og har et godt omdømme blant pasienter. Klinikken bruker moderne teknikker og avansert utstyr for å sikre best mulig resultat. De tar også hensyn til pasientens individuelle behov og ønsker, og tilbyr skreddersydde løsninger for å oppnå ønsket utseende.

I tillegg til mageplastikk tilbyr Groruddalsklinikken også andre typer plastisk kirurgi, som brystforstørrelse, ansiktsløftning, fettsuging og neseoperasjoner. Klinikken har et dedikert team av spesialister innenfor hvert område, som jobber sammen for å gi pasientene de beste resultatene.

Det er viktig å merke seg at plastisk kirurgi, inkludert mageplastikk, ikke er en løsning for vekttap eller erstatning for en sunn livsstil. Det er viktig å opprettholde en balansert diett og regelmessig trening for å oppnå og opprettholde et sunt vekt- og kroppsform.

I konklusjonen kan det sies at mageplastikk er en effektiv metode for å forbedre utseendet på magen og oppnå en mer tonet og strammet kropp. Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på mageplastikk og tilbyr skreddersydde løsninger for hver pasient. Ved å velge en erfaren og kvalifisert plastisk kirurg, kan man minimere risikoene og oppnå ønsket resultat.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon