Nyhetsbrev

Vi er glade for at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev og holde deg oppdatert om de siste nyhetene, arrangementene og tilbudene fra vår klinikk.

Som abonnent vil du få tilgang til eksklusive tilbud, informasjon om kommende arrangementer, helse- og velværetips, samt nyheter om de nyeste behandlingene og teknologiene som vi tilbyr.

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor for å melde deg på.

 

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til å motta regelmessige oppdateringer fra vår klinikk. Vi respekterer ditt personvern og vil ikke dele dine opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på avmeldingslenken nederst i nyhetsbrevene våre. Vi setter pris på din deltakelse og ser frem til å holde deg oppdatert!

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon