Overflødig hud

Plastisk kirurgi for overflødig hud er en populær prosedyre som tilbys av Groruddalsklinikken. Overflødig hud kan oppstå som et resultat av vekttap, aldring eller genetiske faktorer, og det kan være både estetisk og funksjonelt bekymrende for pasientene. Plastisk kirurgi kan bidra til å fjerne denne overflødige huden og gi pasientene et mer stramt og ungdommelig utseende.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, og de har et erfarent team av kirurger som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene. Klinikken tilbyr ulike typer plastisk kirurgi for overflødig hud, inkludert bukplastikk, brystløft, armplastikk og lårplastikk. Hver av disse prosedyrene er skreddersydd for å møte pasientens individuelle behov og ønsker.

Bukplastikk, også kjent som mageplastikk, er en prosedyre som fjerner overflødig hud og fett fra magen. Dette kan være spesielt nyttig for personer som har opplevd betydelig vekttap eller etter graviditet. Under bukplastikk fjerner kirurgen overskuddshuden og strammer musklene i magen for å gi en mer tonet og flatere mage.

Brystløft er en annen vanlig prosedyre for overflødig hud. Denne prosedyren er designet for å løfte og stramme brystene som har mistet sin form og fasthet på grunn av aldring, graviditet eller vekttap. Kirurgen fjerner overflødig hud og plasserer brystvorten i en mer ungdommelig posisjon for å gi pasienten et mer attraktivt brystutseende.

Armplastikk, også kjent som brachioplastikk, er en prosedyre som fjerner overflødig hud og fett fra armene. Dette kan være spesielt nyttig for personer som har opplevd betydelig vekttap eller slapp hud på grunn av aldring. Kirurgen fjerner overskuddshuden og strammer musklene i armene for å gi en mer tonet og strammet utseende.

Lårplastikk er en prosedyre som fjerner overflødig hud og fett fra lårene. Dette kan være nyttig for personer som har opplevd betydelig vekttap eller slapp hud på grunn av aldring. Kirurgen fjerner overskuddshuden og strammer musklene i lårene for å gi en mer tonet og strammet utseende.

Det er viktig å merke seg at plastisk kirurgi for overflødig hud er en omfattende prosedyre som krever grundig evaluering og planlegging. Pasienter bør konsultere med en erfaren plastisk kirurg for å diskutere sine mål, forventninger og eventuelle risikoer eller komplikasjoner forbundet med prosedyren.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen plastisk kirurgi og deres evne til å levere naturlige og estetisk tiltalende resultater. Klinikken har et omdømme for å gi pasientene en trygg og komfortabel opplevelse gjennom hele prosessen, fra konsultasjon til etterbehandling.

I tillegg til plastisk kirurgi for overflødig hud, tilbyr Groruddalsklinikken også andre kosmetiske prosedyrer som ansiktsløftning, neseoperasjon og brystforstørrelse. Klinikken har et bredt spekter av tjenester for å imøtekomme pasientenes individuelle behov og ønsker.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon