Utstående ører

Utstående ører er en tilstand der ørene stikker ut mer enn det som betraktes som normalt. Dette kan være en kilde til selvfølelsesproblemer og psykisk ubehag for mange mennesker, spesielt barn og unge.

Plastisk kirurgi for utstående ører, også kjent som otoplastikk, er en prosedyre som kan korrigere denne tilstanden. Prosedyren innebærer å forme og rekonstruere ørene for å gi dem en mer naturlig og balansert utseende i forhold til ansiktet. Groruddalsklinikken har et team av erfarne plastiske kirurger som er spesialisert på otoplastikk og har utført mange vellykkede operasjoner.

Før du bestemmer deg for å gjennomgå plastisk kirurgi for utstående ører på Groruddalsklinikken, vil du først bli konsultert av en av deres kirurger. Under konsultasjonen vil kirurgen vurdere din individuelle situasjon og diskutere dine ønsker og forventninger. De vil også gi deg all nødvendig informasjon om prosedyren, inkludert risikoer og potensielle komplikasjoner.

Når du har bestemt deg for å gå videre med operasjonen, vil du bli gitt en detaljert plan for inngrepet. Otoplastikk kan utføres under lokal eller generell anestesi, avhengig av pasientens preferanser og kirurgens anbefalinger. Kirurgen vil lage små snitt bak ørene for å få tilgang til bruskvevet. Deretter vil de forme og rekonstruere brusken ved hjelp av ulike teknikker, som kan inkludere fjerning av overflødig brusk eller suturering av bruskvevet for å skape en mer naturlig fold.

Etter operasjonen vil du bli gitt instruksjoner om hvordan du skal ta vare på såret og ørene dine i helingsprosessen. Det er viktig å følge disse instruksjonene nøye for å sikre en vellykket og komplikasjonsfri helingsprosess. Du kan oppleve noe ubehag, hevelse og blåmerker i området rundt ørene, men dette vil gradvis avta i løpet av de første ukene etter operasjonen.

Groruddalsklinikken har et dedikert team som vil følge deg opp etter operasjonen for å sikre at du får den nødvendige omsorgen og støtten du trenger. De vil planlegge regelmessige oppfølgingsbesøk for å overvåke helingsprosessen og svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Det er viktig å merke seg at plastisk kirurgi for utstående ører er en personlig avgjørelse, og det er viktig å ha realistiske forventninger til resultatene. Selv om otoplastikk kan gi betydelige forbedringer i utseendet på ørene, er det viktig å forstå at ingen kirurgisk prosedyre kan garantere perfeksjon eller fullstendig symmetri.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen plastisk kirurgi og otoplastikk. De har et godt omdømme og mange fornøyde pasienter som har oppnådd ønskede resultater gjennom deres tjenester. Klinikken bruker moderne teknologi og avanserte teknikker for å sikre best mulig resultat for sine pasienter.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon