Ansiktsløft og halsløft

Plastisk kirurgi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på å forbedre utseendet og funksjonaliteten til ulike deler av kroppen gjennom kirurgiske prosedyrer. En av de mest populære typene plastisk kirurgi er ansiktsløft og halsløft, som er designet for å redusere tegn på aldring og forbedre konturene i ansiktet og halsen.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert ansiktsløft og halsløft. Klinikken har et team av erfarne og dyktige plastiske kirurger som jobber med pasienter for å oppnå ønskede resultater.

Ansiktsløft, også kjent som facelift, er en prosedyre som utføres for å stramme opp løs hud i ansiktet og redusere synlige tegn på aldring. Dette kan inkludere fjerning av overflødig hud, stramming av muskler og vev, samt omfordeling av fett for å skape et mer ungdommelig utseende. Ansiktsløft kan også kombineres med andre prosedyrer som øyelokkskirurgi eller neseoperasjon for å oppnå et mer helhetlig resultat.

Halsløft, også kjent som neck lift, er en prosedyre som fokuserer på å forbedre utseendet på halsen ved å fjerne overflødig hud og stramme opp musklene. Dette kan bidra til å redusere synlige tegn på aldring som dobbelthake eller løs hud under haken. Halsløft kan også kombineres med ansiktsløft for å oppnå en mer harmonisk og ungdommelig utseende.

Før en ansiktsløft eller halsløft-prosedyre vil pasientene gjennomgå en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg på Groruddalsklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens helsetilstand, diskutere deres ønsker og forventninger, og gi en grundig gjennomgang av prosedyren. Kirurgen vil også gi råd om eventuelle alternative behandlingsmuligheter og informere om mulige risikoer og komplikasjoner.

Prosedyren for ansiktsløft og halsløft utføres vanligvis under generell anestesi eller lokalbedøvelse med sedasjon. Kirurgen vil lage små snitt rundt ørene og langs hårfestet for å få tilgang til de underliggende vevslagene. Deretter vil overflødig hud fjernes, musklene strammes opp, og eventuelt fett redistribueres eller fjernes. Snittene blir deretter lukket med suturer.

Etter prosedyren vil pasienten oppleve hevelse, blåmerker og ubehag i området rundt ansiktet og halsen. Smertestillende medisiner kan bli foreskrevet for å lindre ubehag. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra kirurgen nøye for å sikre en rask og vellykket bedring. Pasientene bør også være forberedt på å ta fri fra arbeid og begrense fysisk aktivitet i en periode etter operasjonen.

Plastisk kirurgi, inkludert ansiktsløft og halsløft, kan gi betydelige forbedringer i utseendet og selvtilliten til pasientene. Det er imidlertid viktig å ha realistiske forventninger og forstå at resultatene kan variere fra person til person. En grundig konsultasjon med en erfaren plastisk kirurg på Groruddalsklinikken vil bidra til å sikre at pasienten får den beste behandlingen og oppnår ønskede resultater.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon