Lårplastikk

Lårplastikk, også kjent som lår løft, er en kosmetisk kirurgisk prosedyre som har som mål å forbedre utseendet på lårene. Denne prosedyren er spesielt populær blant de som ønsker å stramme opp og forme lårene for å oppnå en mer proporsjonal og harmonisk kroppsfigur.

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr et bredt spekter av kosmetiske kirurgiske inngrep, inkludert lårplastikk. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som er dedikert til å gi pasientene trygge og effektive behandlinger.

Lårplastikk kan være egnet for personer som opplever løs hud eller fettansamlinger på lårene etter vekttap, aldring eller genetiske faktorer. Prosedyren kan bidra til å stramme opp huden, fjerne overflødig fett og forbedre konturene på lårene.

Før en lårplastikk-prosedyre vil pasienten gjennomgå en grundig konsultasjon med en erfaren kirurg ved Groruddalsklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens medisinske historie, diskutere forventninger og mål, og gi informasjon om prosedyren og eventuelle risikoer eller komplikasjoner.

Det finnes ulike teknikker som kan brukes under en lårplastikk-prosedyre, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. En vanlig metode er å lage et snitt langs innsiden av låret, hvor overflødig hud og fett fjernes. Deretter strammes huden og sutureres for å oppnå en mer tonet og strammet effekt.

Etter en lårplastikk-prosedyre vil pasienten bli instruert om riktig etterbehandling og oppfølging. Dette kan inkludere bruk av kompresjonsplagg, medisiner for smertelindring, samt begrensninger i fysisk aktivitet og trening i en viss periode.

Som enhver kirurgisk prosedyre innebærer også lårplastikk visse risikoer og komplikasjoner. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, arrdannelse, asymmetri eller ujevnheter i resultatet. Det er derfor viktig å velge en erfaren kirurg som kan minimere risikoen og oppnå de ønskede resultatene.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen kosmetisk kirurgi, inkludert lårplastikk. Klinikken har et godt omdømme og har hjulpet mange pasienter med å oppnå sine estetiske mål på en trygg og profesjonell måte.

I tillegg til lårplastikk tilbyr Groruddalsklinikken også andre kosmetiske inngrep som brystforstørrelse, fettsuging, ansiktsløftning og neseoperasjoner. Klinikken har moderne fasiliteter og bruker avanserte teknologier for å sikre best mulig resultat for sine pasienter.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon