Slankeoperasjon

Slankeoperasjon, også kjent som vekttap kirurgi eller fedmekirurgi, er en medisinsk prosedyre som utføres for å hjelpe personer som lider av alvorlig overvekt å gå ned i vekt. Denne typen kirurgi blir vanligvis vurdert når andre metoder for vekttap, som kostholdsendringer og trening, ikke har vært effektive.

Groruddalsklinikken tilbyr også Allurionprogrammet, et innovativt program sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon. Groruddalsklinikken er den første klinikken på Østlandet som tilbyr denne nye behandlingen.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon