Underlivsfremfall

Underlivsfremfall, også kjent som prolaps, er en tilstand der organene i kvinnens underliv synker ned og presser mot skjeden. Dette kan føre til ubehagelige symptomer og påvirke livskvaliteten til de som opplever det. Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på behandling av underlivsfremfall og tilbyr omfattende omsorg og støtte til kvinner som lider av denne tilstanden.

Underlivsfremfall kan oppstå når bekkenbunnsmusklene og bindevevet som støtter organene i bekkenet blir svekket eller skadet. Dette kan skje som et resultat av flere faktorer, inkludert graviditet, fødsel, aldring, overvekt, kronisk hoste eller tungt fysisk arbeid. Når bekkenbunnsmusklene ikke lenger er sterke nok til å holde organene på plass, kan de synke ned i skjeden og forårsake symptomer som tyngdefornemmelse i underlivet, smerter under samleie, problemer med urinering eller avføring, og til og med synlig utbuling i skjeden.

Groruddalsklinikken forstår at underlivsfremfall kan være en svært belastende tilstand for kvinner, både fysisk og følelsesmessig. Derfor tilbyr de en helhetlig tilnærming til behandling av denne tilstanden. Klinikken har et team av erfarne gynekologer og spesialister innen bekkenbunnsrehabilitering som jobber sammen for å gi den beste omsorgen og behandlingen til pasientene.

Behandlingen av underlivsfremfall kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden og individuelle behov. Groruddalsklinikken tilbyr et bredt spekter av behandlingsalternativer, inkludert bekkenbunnstrening, bruk av pessar (støtteinnretninger som settes inn i skjeden for å holde organene på plass), kirurgiske inngrep og andre ikke-kirurgiske metoder. Klinikken tar seg tid til å evaluere hver pasients unike situasjon og utvikler en skreddersydd behandlingsplan som passer best for dem.

I tillegg til behandling fokuserer Groruddalsklinikken også på å gi omfattende støtte og veiledning til pasientene. De anerkjenner viktigheten av å utdanne kvinner om underlivsfremfall, slik at de kan ta informerte beslutninger om sin egen helse. Klinikken tilbyr derfor rådgivningssamtaler og informasjonsmateriell for å hjelpe pasientene med å forstå tilstanden bedre og håndtere den på en effektiv måte.

Groruddalsklinikken er kjent for sin ekspertise innen behandling av underlivsfremfall og har et godt omdømme blant pasienter. De legger stor vekt på å opprettholde høy kvalitet i omsorgen de gir, og sørger for at pasientene føler seg trygge og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon