Hvordan velge riktig klinikk for deg

Når du skal finne en ny klinikk for å ta vare på din helse, har du mange å leger å velge mellom. Dette gjør det vanskelig å ta det riktige valget. Hos Groruddalsklinikken har vi mange ansatte som behersker flere språk og med multikulturell bakgrunn. Detfor er det trygt for deg å være pasient hos oss da vi enklere kan forstå ditt behov.

Hva slags behov har du?

Det første du bør se på er hva slags type behandling du trenger hos klinikken. Trenger du behandling for et spesifikt problem kan det være greit å finne en klinikk med legespesialister.

Har du ikke behov for spesialist eller kjente problemer, trenger du bare å finne en klinikk i forbindelse med fastlegeordningen.

Hvilken klinikk bør du velge?

Med mange klinikker å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. Ta en titt på klinikkene i området ditt og se på behandlingene som tilbys og åpningstidene.

Om du bare har mulighet til å dra til legen på spesifikke dager eller tider, kan det være lurt å sjekke at klinikken er åpen når det passer best for deg.

Klikk gjerne inn på klinikkens side for å lese mer om klinikken og behandlere som jobber der. Klikker du på bildet til behandleren, vil du kunne se erfaringen deres, behandlingene de kan utføre, og hvilke kurs de har tatt.

Bestill time hos din nye klinikk

På nettsiden vår kan du enkelt trykke på «Bestill Time» for å bruke vårt timebestillingssystem. Da vil du kunne velgenår du ønsker å ha time og hva slags behandling du har behov for. Behandlingen står med en liten beskrivelse og pris, slik at du vet hva du kan – før, under og etter behandlingen.

Er du fremdeles usikker på hvilken behandling du skal ha, kan du ringe til klinikken og bestille gjennom telefon. En av våre resepsjonister vil hjelpe deg med å finne en time som passer deg og dine behov.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon