Prolaps operasjon

Groruddalsklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på ulike medisinske prosedyrer, inkludert prolaps operasjon. Prolaps, også kjent som herniated disc eller skiveutglidning, er en tilstand der den geléaktige kjernen i en mellomvirvelskive presser seg ut gjennom en sprekk i den ytre ringen. Dette kan føre til smerte, nummenhet og svekket funksjon i det berørte området.

Prolaps operasjon er en kirurgisk prosedyre som utføres for å lindre symptomene og gjenopprette normal funksjon i ryggraden. Groruddalsklinikken har et erfarent team av kirurger og helsepersonell som er dedikert til å gi pasientene den beste omsorgen og behandlingen.

Før prolaps operasjonen vil pasientene gjennomgå grundige undersøkelser og diagnostiske tester for å bekrefte diagnosen og vurdere alvorlighetsgraden av prolapsen. Dette kan inkludere røntgenbilder, MR-undersøkelser eller CT-skanninger. Basert på resultatene av disse testene vil kirurgen utvikle en individuell behandlingsplan for hver pasient.

Prolaps operasjon kan utføres på ulike måter, avhengig av pasientens tilstand og behov. En vanlig metode er mikrokirurgisk diskektomi, der kirurgen fjerner den delen av den skadede skiven som presser på nerven. Dette gjøres ved hjelp av et mikroskop og spesialiserte instrumenter, noe som gir kirurgen bedre presisjon og minimalt med vevsskade.

En annen metode er spinal fusjon, der kirurgen fjerner den skadede skiven og erstatter den med en kunstig skive eller benmateriale for å stabilisere ryggraden. Dette kan være nødvendig hvis prolapsen har ført til alvorlig instabilitet i ryggraden.

Groruddalsklinikken bruker moderne teknologi og avanserte kirurgiske teknikker for å sikre best mulig resultat for pasientene. Kirurgene ved klinikken har omfattende erfaring innen prolaps operasjon og er oppdatert på de nyeste utviklingene innen feltet.

Etter prolaps operasjonen vil pasientene bli fulgt opp av et team av helsepersonell for å sikre en vellykket rehabilitering. Dette kan inkludere fysioterapi, smertelindring og veiledning om riktig trening og aktivitet for å styrke ryggmuskulaturen og forebygge fremtidige problemer.

Groruddalsklinikken legger stor vekt på pasientens velvære og komfort gjennom hele behandlingsprosessen. De tilbyr en trygg og omsorgsfull atmosfære der pasientene kan føle seg ivaretatt og trygge.

Hvorfor Groruddalsklinikken?

Groruddalsklinikken har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Groruddalsklinikken har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Spesialister

Groruddalsklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi.

Kirurgi

Groruddalsklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos GRD. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.

Bestill konsultasjon

Bestill konsultasjon